Compara preturi
Te afli aici: » » » » Ferastrau electric cu lant Bosch AKE 30 LI
Ferastrau electric cu lant Bosch AKE 30 LI

Ferastrau electric cu lant Bosch AKE 30 LI

0 pareri
de la 1,498.08 RON - la 1,837.00 RON (3 magazine)
Fara benzina, fara cablu, putere mare.Alegand AKE 30 LI, veti beneficia de unul dintre cele mai eficiente, puternice si usorde utilizat ferastraie cu lant de pe piata. Nu va trebui sa descurcati cabluri, sa folositiprelungitoare si nu veti avea problemele la pornire ale sculelor cu benzina. AKE 30 LIeste intotdeauna...
Fara benzina, fara cablu, putere mare.Alegand AKE 30 LI, veti beneficia de unul dintre cele mai eficiente, puternice si usorde utilizat ferastraie cu lant de pe piata. Nu va trebui sa descurcati cabluri, sa folositiprelungitoare si nu veti avea problemele la pornire ale sculelor cu benzina. AKE 30 LIeste intotdeauna gata de utilizare si se va ocupa de orice activitate de taiere din gradina LibertateEnergia de la acumulatorul cu litiu-ion asigura peste 100 de taieri intr-un lemn de pin de 10 x 10 cm cu o singura incarcare a acumulatorului. Pornire rapidaFara cabluri de descurcat, fara probleme la pornirea pe benzina intotdeauna gata de utilizare.Extrem de puternicaMotor electric eficient, cu performante ridicate, care executa orice operatie din gradina.
Ai folosit acest produs ? parerea ta!

Preturile, specificatiile si imaginile produsului Ferastrau electric cu lant Bosch AKE 30 LI sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ. Va rugam sa verificati toate detaliile inaintea lansarii unei comenzi deoarece pot exista neconcordante.

Top