Te afli aici: » » » » Fond de ten - Cammeo
Fond de ten - Cammeo

Fond de ten - Cammeo

0 pareri
de la 78.49 RON (1 magazine)
Producator: Montalto Natura Italia Produs certificat organic Este un fond de ten cu textura delicata, luminos si cu o mare putere de acoperire. Utilizare: incalziti mai intai produsul in palma pentru a-l face mai usor de aplicat, apoi tapotati pe intreaga fata. Continuati cu un burete umed care va permite o...
Producator: Montalto Natura Italia Produs certificat organic Este un fond de ten cu textura delicata, luminos si cu o mare putere de acoperire. Utilizare: incalziti mai intai produsul in palma pentru a-l face mai usor de aplicat, apoi tapotati pe intreaga fata. Continuati cu un burete umed care va permite o intindere uniforma si corecta a produsului pe intreaga fata. Evitati aplicarea unui strat prea gros de fond de ten pentru a nu incarca si sufoca pielea. Incepeti cu centrul fetei (barbie, obraji, frunte) si apoi intindeti usor produsul de la interior spre exteriorul fetei si de sus in jos. Estompati produsul la radacina parului, a sprancenelor , la baza urechilor si pe aripile nasului. Estompati deasemenea produsul sub barbie spre gat si decolteu pentru a evita efectul de masca.
Ai folosit acest produs ? parerea ta!

Preturile, specificatiile si imaginile produsului Fond de ten - Cammeo sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ. Va rugam sa verificati toate detaliile inaintea lansarii unei comenzi deoarece pot exista neconcordante.

Top