Compara preturi
Te afli aici: » » » » Faina alba de grau T55
Faina alba de grau T55

Faina alba de grau T55

0 pareri
de la 14.89 RON (1 magazine)
Producator: Euro-Nat FRANTA Faina este obtinuta prin procedeul de macinare Borsakovsky, care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioarea.Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti. Origine...
Producator: Euro-Nat FRANTA Faina este obtinuta prin procedeul de macinare Borsakovsky, care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioarea.Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti. Origine Franta. Contine gluten Se utlizeaza de preferinta la patiserie pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.
Ai folosit acest produs ? parerea ta!

Preturile, specificatiile si imaginile produsului Faina alba de grau T55 sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ. Va rugam sa verificati toate detaliile inaintea lansarii unei comenzi deoarece pot exista neconcordante.

Top