Te afli aici: » » » » Veet crema depilatoare piele sensibila 100ml
Veet crema depilatoare piele sensibila 100ml

Veet crema depilatoare piele sensibila 100ml

0 pareri
de la 20.23 RON (1 magazine)
Fetelor, nu va lasati surprinse nedepilate! Veet crema depilatoare e tot ce va trebuie sa scapati de parul nedorit intr-o clipa!Crema Veet dizolva mai degraba decat taie parul, asa ca parului nedorit ii ia mai mult sa creasca la loc decat daca se foloseste lama de ras. In plus, cu formula noastra delicata pielea ta...
Fetelor, nu va lasati surprinse nedepilate! Veet crema depilatoare e tot ce va trebuie sa scapati de parul nedorit intr-o clipa!Crema Veet dizolva mai degraba decat taie parul, asa ca parului nedorit ii ia mai mult sa creasca la loc decat daca se foloseste lama de ras. In plus, cu formula noastra delicata pielea ta devine fina, neteda, sexy si gata pentru orice si nu trebuie sa-ti faci griji in privinta iritatilor pentru ca avem crema pentru fiecare tip de piele.
Ai folosit acest produs ? parerea ta!

Preturile, specificatiile si imaginile produsului Veet crema depilatoare piele sensibila 100ml sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ. Va rugam sa verificati toate detaliile inaintea lansarii unei comenzi deoarece pot exista neconcordante.

Top