Te afli aici: » » » » Apa de parfum Biotissima Anniversary Moments
Apa de parfum Biotissima Anniversary Moments

Apa de parfum Biotissima Anniversary Moments

0 pareri
de la 59.00 RON (1 magazine)
Traieste o vara inspirata de momente speciale! E vara ta! E momentul sa te rasfeti cu un parfum deosebit care se asorteaza perfect cu starea de spirit pe care o aduce acest anotimp! Biotissima Anniversary moments exprima frumusete, feminitate si gratie. Notele sale florale iti transmit senzualitate pura,...

Momentan nu exista oferte pentru acest produs.


Traieste o vara inspirata de momente speciale! E vara ta! E momentul sa te rasfeti cu un parfum deosebit care se asorteaza perfect cu starea de spirit pe care o aduce acest anotimp! Biotissima Anniversary moments exprima frumusete, feminitate si gratie. Notele sale florale iti transmit senzualitate pura, luminozitate si transparenta. O aroma discreta si fresh, dar in acelasi timp dulce si seducatoare. Este potrivit atat in timpul zilei, dar si pentru o seara in oras. Este inspirat de femeia moderna, frumoasa si seducatoare, cu un aer misterios. Un parfum fin, de super clasa, o aroma floral –fructata, excelent pentru zilele frumoase de vara! Feminin si senzual, e parfumul care atrage discret atentia si creeaza MOMENTE SPECIALE.

-note varf: yuzu, rodie

-note de mijloc: magnolie, lotus

-lemn,mosc,ambra

-atrage discret atentia

-feminin, senzual

Mod de utilizare: Parfumul se aplica acolo unde se simte pulsul, adica la incheietura mainii, la cea a bratului, in decolteu ori pe partea interioara a genunchiului. Alte zone unde se poate aplica discret sunt: gatul, dupa ureche, fruntea sau parul. Parfumul este bine sa-l folositi imediat dupa baie, cand corpul este incalzit si usor umed. Astfel, aroma se va mentine mai bine si timp mai indelungat.

Ingrediente: INCI: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Geraniol, C I 17200 Fara Parabeni (conservanti), substante bioacumulabile, agenti de fixare chimici, nitrati de mosc (note de baza) sau materii prime de origine animala!

Cantitate neta: 50ml

Cod produs: 3900
Ai folosit acest produs ? parerea ta!

Preturile, specificatiile si imaginile produsului Apa de parfum Biotissima Anniversary Moments sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ. Va rugam sa verificati toate detaliile inaintea lansarii unei comenzi deoarece pot exista neconcordante.

Top