Te afli aici: » » » » Pantofi dama Rieker negri din piele croco
Pantofi dama Rieker negri din piele croco

Pantofi dama Rieker negri din piele croco

0 pareri
de la 174.00 RON (1 magazine)
Pantofi dama Rieker, confectionati din piele naturala, lacuita, tip croco, de culoare neagra, varf usor rotunjit, brant din piele, talpa flexibila, antiderapanta, usor ortopedica, de 3 cm. inaltime, prevazuti cu insertii elastice laterale, pentru a usura incaltarea si pentru o fixare optima pe picior; se recomanda a...
Pantofi dama Rieker, confectionati din piele naturala, lacuita, tip croco, de culoare neagra, varf usor rotunjit, brant din piele, talpa flexibila, antiderapanta, usor ortopedica, de 3 cm. inaltime, prevazuti cu insertii elastice laterale, pentru a usura incaltarea si pentru o fixare optima pe picior; se recomanda a fi purtati pe vreme uscata. Acest model de pantofi dama sunt foarte potriviti pentru o tinuta casual.
Ai folosit acest produs ? parerea ta!

Preturile, specificatiile si imaginile produsului Pantofi dama Rieker negri din piele croco sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ. Va rugam sa verificati toate detaliile inaintea lansarii unei comenzi deoarece pot exista neconcordante.

Top