Compara preturi
Te afli aici: » » » » Fond de Ten Maybelline Affinitone
Fond de Ten Maybelline Affinitone

Fond de Ten Maybelline Affinitone

0 pareri
de la 0.00 RON (0 magazine)
Fond de Ten Maybelline Affinitone   Primul fond de ten cu pigmenti de culoare naturali de la Maybelline New York care uniformizeaza cele mai subtile variatii de nuanta ale tenului.Formula revolutionara se adapteaza perfect tenului,pentru un rezultat impecabil,incredibil de natural si fara pori...

Momentan nu exista oferte pentru acest produs.

Fond de Ten Maybelline Affinitone   Primul fond de ten cu pigmenti de culoare naturali de la Maybelline New York care uniformizeaza cele mai subtile variatii de nuanta ale tenului.Formula revolutionara se adapteaza perfect tenului,pentru un rezultat impecabil,incredibil de natural si fara pori incarcati. SECRETUL COMPLEXUL CU VITAMINA E. O formula echilibrata care actioneaza in acord cu tenul tau pentru ca hidratarea sa se pastreze de-a lungul intregii zile.  
Ai folosit acest produs ? parerea ta!

Preturile, specificatiile si imaginile produsului Fond de Ten Maybelline Affinitone sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ. Va rugam sa verificati toate detaliile inaintea lansarii unei comenzi deoarece pot exista neconcordante.

Top