Te afli aici: » » » » Undita Baracuda fibra de carbon Pride 6m
Undita Baracuda fibra de carbon Pride 6m

Undita Baracuda fibra de carbon Pride 6m

0 pareri
de la 132.42 RON (1 magazine)
Undita Baracuda Pride 6m este o undita fabricata din fibra de carbon. Lungimea totala al acestui tip de undita este de 6 m, iar lungimea stransa e de 1,31 m. Greutatea acestei undite este de 290g. Acest tip de undita din carbon are 6 tronsoane. Undita (varga) cu actiune rapida.   Caracteristici tehnice:...
Undita Baracuda Pride 6m este o undita fabricata din fibra de carbon. Lungimea totala al acestui tip de undita este de 6 m, iar lungimea stransa e de 1,31 m. Greutatea acestei undite este de 290g. Acest tip de undita din carbon are 6 tronsoane. Undita (varga) cu actiune rapida.   Caracteristici tehnice:     Lungime totala: 6 m     Lungime stransa: 1,31 m     Actiune: 15-30 g     Greutate produs: 290g     Numar tronsoane: 6     Material: carbon Recomandari:Aceasta undita este recomandata pentru utilizarea la urmatoarele metode de pescuit:Intretinere si utilizare:
Ai folosit acest produs ? parerea ta!

Preturile, specificatiile si imaginile produsului Undita Baracuda fibra de carbon Pride 6m sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ. Va rugam sa verificati toate detaliile inaintea lansarii unei comenzi deoarece pot exista neconcordante.

Top