Te afli aici: » » » » Trenulet electric Choo Choo Express
Trenulet electric Choo Choo Express

Trenulet electric Choo Choo Express

0 pareri
de la 63.00 RON - la 1,220.00 RON (8 magazine)
Trenulet Copii Choo Choo Express Peg Perego pentru interior sau exterior, pe suprafete drepte. Dotat cu 12 sine curbate, ce formeaza un cerc de diametru de 195 cm. Recomandat copiilor peste 18 luni.Melodie si faruri electronice.Functioneaza in viteza 1.Baterie reincarcabila de 6V si incarcator de baterie, incluse.Au...
Trenulet Copii Choo Choo Express Peg Perego pentru interior sau exterior, pe suprafete drepte. Dotat cu 12 sine curbate, ce formeaza un cerc de diametru de 195 cm. Recomandat copiilor peste 18 luni.Melodie si faruri electronice.Functioneaza in viteza 1.Baterie reincarcabila de 6V si incarcator de baterie, incluse.Au baza inchisa si se monteaza usor. Dimensiuni: 46cmx109cm, H 46,5cmGreutate: 14,8kg Garantie: 24 luni Manual de utilizare (format PDF)
Ai folosit acest produs ? parerea ta!

Preturile, specificatiile si imaginile produsului Trenulet electric Choo Choo Express sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ. Va rugam sa verificati toate detaliile inaintea lansarii unei comenzi deoarece pot exista neconcordante.

Top